Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbparket.nl
0321-380369

Over ons

Over ons

GB Parket & Timmerwerken uit Dronten, sinds 2010, is een bedrijf, opgezet door Gerrit Brink, die al sinds 1991 ruime ervaring heeft in de verkoop en het leggen, schuren, olieën of lakken, repareren van parket vloeren, verkoop en leggen van parket, laminaat & pvc vloeren, traprenovatie in pvc, laminaat en onze topper eikenhouten overzettredens. In diverse kleuren.

In 2011 zijn wij naast deze werkzaamheden dankzij de crisis, begonnen met de verkoop en bouwen van douglas houten veranda’s en terrasoverkappingen, veranda met en zonder berging/ mancave, vrijstaand of aan uw huis gebouwd, kapschuren, zadeldak, tuinhuizen, priëlen en buitenverblijven. We hebben diverse modellen in onze showroom staan, maar kunnen het op groot scherm, in 3D bewerken, en aanpassen naar uw wensen. Ook het maken van steigerhouten meubelen, loungebanken, hoekbanken, hockers, stoelen, tafels, kasten, dressoir, spiegelomlijsting enz.

In onze showroom/ winkel en webshop, treft u de mooiste visgraat, patroon en brede vloerdelen, veelal van eikenhout en bewerkt met kleur olie, gerookt, verouderd, maar uiteraard beschikken wij over de beste dealerschappen van de beste en meest besproken laminaat en pvc vloeren, van Douwes Dekker. Parket en multy planken vloeren, van Hollandse vloeren, Flamingo en Tapisvloeren.

Traprenovatie, van Fedi, Trenovo, MexForm, laminaat. Pvc van Douwes Dekker. Eiken houten tredens van Flamingo en PPC.

Veranda’s, terrasoverkappingen, tuinhuizen, kapschuren, Woodvision, Hilhout. En uiteraard ons eigen label, geheel op maat gemaakt in onze eigen werkplaats, buiten meubelen, van steigerplanken en douglas hout, chalets en mantelzorgwoningen zijn hier te bewonderen.

Kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt. Ondanks onze hoge mate van kwaliteit is het ook nog eens goed betaalbaar.

Wij zijn geen verkopers die moeten verkopen, maar ervaringsdeskundigen, die u voorzien met de juiste informatie, en u in een gemoedelijke omgeving doen besluiten, over te gaan tot uw aankoop, wat u mooi en vooral praktische vind.

Met 500m2 showroom, hebben door de jaren heen, diverse bedrijven en particulieren ons weten te vinden, en dat schept natuurlijk vertrouwen.

Wij mogen met recht zeggen, dat wij over een zeer nette, ruime en overzichtelijke showroom/ winkel beschikken, met daar achter, een ruime buitenplaats, met diverse veranda’s, overkappingen, mancave, sauna en steigerhouten meubels, ook is hier onze werkplaats en magazijn van 600m2 te vinden.

Neem eens een kijkje in onze webshop.

Ons werkgebied;

 • Dronten
 • Lelystad
 • Emmeloord
 • Kampen
 • Harderwijk
 • Zwolle
 • Almere
 • Zeewolde
 • Swifterbant
 • Biddinghuizen
 • Elburg

Eerlijk

Wij zijn geen verkopers die moeten verkopen, maar ervaringsdeskundigen die u voorzien met de juiste informatie, en u in een gemoedelijke omgeving doen besluiten over te gaan tot uw aankoop wat u mooi en vooral praktische vind.

Ervaring

GB Parket & Timmerwerken is een bedrijf, opgezet door Gerrit Brink, die al sinds 1991 ruime ervaring heeft in het leggen, schuren olieën of lakken, repareren van parket en laminaatvloeren.

Kwaliteit

In onze winkel treft u de mooiste visgraat, patroon en brede vloerdelen, maar uiteraard beschikken wij over de beste dealerschappen van de beste en meest besproken laminaat, pvc, parket en planken vloeren. Kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt.

Showroom

Wij mogen met recht zeggen dat wij over een zeer nette en overzichtelijke winkel beschikken met daar achter een ruime buitenplaats met diverse veranda’s, overkappingen en steigerhouten meubels, ook is hier onze werkplaats en magazijn te vinden.

Maar uiteraard ook in andere woonplaatsen.

Tot ziens in onze ruime showroom te Dronten.

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

  Afspraak maken voor in de showroom!


   0 000