Welkom bij GB Parket

GB Parket & Timmerwerken is een bedrijf, opgezet door Gerrit Brink, die al sinds 1991 ruime ervaring heeft in de verkoop en het leggen, schuren, olieën of lakken, repareren van parket vloeren, en de verkoop en leggen van laminaat en pvc vloeren. traprenovatie in pvc, laminaat en onze topper eikenhouten tredens. 

in 2009 zijn wij naast deze werkzaamheden dankzij de crisis, begonnen met de verkoop en bouwen van douglas houten veranda's en terrasoverkappingen, en steigerhouten meubelen. veranda met en zonder berging/ mancave, vrijstaand of aan uw huis gebouwd, kapschuren.

In onze showroom/ winkel en webshop, treft u de mooiste visgraat, patroon en brede vloerdelen, veelal van eikenhout en bewerkt met kleur olie, gerookt, verouderd, maar uiteraard beschikken wij over de beste dealerschappen van de beste en meest besproken laminaat, pvc, parket en planken vloeren. Kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt. Ondanks onze hoge mate van kwaliteit is het ook nog eens goed betaalbaar.

Wij zijn geen verkopers die moeten verkopen, maar ervaringsdeskundigen die u voorzien met de juiste informatie, en u in een gemoedelijke omgeving doen besluiten over te gaan tot uw aankoop wat u mooi en vooral praktische vind.

Met 1000m2 showroom, hebben door de jaren heen, diverse bedrijven en particulieren ons weten te vinden en dat schept natuurlijk vertrouwen.

Wij mogen met recht zeggen dat wij over een zeer nette en overzichtelijke showroom/ winkel beschikken met daar achter een ruime buitenplaats met diverse veranda’s, overkappingen en steigerhouten meubels, ook is hier onze werkplaats van en magazijn van 600m2 te vinden.

 

Neem eens een kijkje in onze webshop 

Ons werkgebied,

- Dronten

- Lelystad  

- Emmeloord

- Kampen

- Harderwijk

- Zwolle

- Almere

- Zeewolde

- Swifterbant

- Biddinghuizen

- Elburg

maar uiteraard ook in andere woonplaatsen.

Ervaring

GB Parket & Timmerwerken is een bedrijf, opgezet door Gerrit Brink, die al sinds 1991 ruime ervaring heeft in het leggen, schuren olieën of lakken, repareren van parket en laminaatvloeren.

Kwaliteit

In onze winkel treft u de mooiste visgraat, patroon en brede vloerdelen, maar uiteraard beschikken wij over de beste dealerschappen van de beste en meest besproken laminaat, pvc, parket en planken vloeren. Kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt

Eerlijk

Wij zijn geen verkopers die moeten verkopen, maar ervaringsdeskundigen die u voorzien met de juiste informatie, en u in een gemoedelijke omgeving doen besluiten over te gaan tot uw aankoop wat u mooi en vooral praktische vind.

Showroom

Wij mogen met recht zeggen dat wij over een zeer nette en overzichtelijke winkel beschikken met daar achter een ruime buitenplaats met diverse veranda’s, overkappingen en steigerhouten meubels, ook is hier onze werkplaats en magazijn te vinden.

Snelle levering

Snel en gemakkelijk bij u bezorgd.

Garantie

Uitgebreide garantie

Service op maat

Goede service en communicatie