Steigerhout

GB Steigerhout levert diverse binnen en buiten meubelen van steigerhout. Naast steigerhout tuinmeubelen, steigerhout loungebanken en loungesets leveren wij onze meubels ook op aanvraag van andere, massieve, houtsoorten. Al onze meubelen worden op maat gemaakt. Wij ontwerpen zelf, maar worden ook geïnspireerd door klanten en collega´s. In overleg produceren wij een meubel welke exact aansluit op uw wensen.

Wat voor hout is steigerhout?

Steigerhout is een snelgroeiend vurenhout wat voornamelijk vanuit Scandinavië aangeleverd wordt. Oud steigerhout komt van de bouw waar ze gebruikt zijn als loopplanken op de steigers. Nieuwe steigerplanken komen vers van de zagerij en zullen na verloop van tijd wat grijs worden. Dit laatste heeft onze voorkeur, omdat ze schoon zijn en niet af kunnen geven want schilders, metselaars enz. laten duidelijk hun sporen na op gebruikte planken.

Is behandeling nodig voor buitengebruik?

Nee, het is niet nodig onze steigerhout meubelen te behandelen. Het is wel aan te raden de meubelen op latjes te zetten in de herfst/winter om deze vrij van de grond te zetten. Wij hebben ook diverse meubels voorzien van wieltjes zodat ze altijd vrijstaan van de ondergrond.Hieronder een greep uit onze collectie. Alle modellen worden geproduceerd in onze eigen professionele werkplaats.

Wij hebben een overdekte showroom, bieden onze klanten de mogelijkheid om dit te bekijken tijdens onze openingtijden en op afpraak, Tevens is het mogelijk een kijkje te komen nemen in onze werkplaats. Bel ons op 0321-380369, of stuur een e-mail naar info@gbparket.nl om een afspraak te maken.

Ervaring

GB Parket & Timmerwerken is een bedrijf, opgezet door Gerrit Brink, die al sinds 1991 ruime ervaring heeft in het leggen, schuren olieën of lakken, repareren van parket en laminaatvloeren.

Kwaliteit

In onze winkel treft u de mooiste visgraat, patroon en brede vloerdelen, maar uiteraard beschikken wij over de beste dealerschappen van de beste en meest besproken laminaat, pvc, parket en planken vloeren. Kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt

Eerlijk

Wij zijn geen verkopers die moeten verkopen, maar ervaringsdeskundigen die u voorzien met de juiste informatie, en u in een gemoedelijke omgeving doen besluiten over te gaan tot uw aankoop wat u mooi en vooral praktische vind.

Showroom

Wij mogen met recht zeggen dat wij over een zeer nette en overzichtelijke winkel beschikken met daar achter een ruime buitenplaats met diverse veranda’s, overkappingen en steigerhouten meubels, ook is hier onze werkplaats en magazijn te vinden.

Snelle levering

Snel en gemakkelijk bij u bezorgd.

Garantie

Uitgebreide garantie

Service op maat

Goede service en communicatie