Buitenvloeren

Zou dat niet ideaal zijn: een bouwproduct dat voornamelijk uit naaldhout bestaat en waarvoor slechts het onderhoud van kunststof benodigd is? Composiet is een product dat voor een deel uit afvalhout – afkomstig van duurzaam beheerde bospercelen – wordt gemaakt. Composiet past daarom prima binnen de principes van duurzaam bouwen.

  • natuurlijke uitstraling
  • splintervrij
  • trekt niet krom en splijt niet
  • milieuvriendelijk
  • duurzaam
  • onderhoudsarm
  • waterbestendig
  • makkelijk te monteren

Voor meer informatie nodigen wij U graag uit om het 1 en ander te komen bekijken in onze showroom.

COMPOSIET VOOR EEN PERFECTE HARMONIE

Hout Kunstof Composiet (HKC) / Wood Polymer Composite (WPC) terrasplanken combineren het warme gevoel van hout en de duurzaamheid van pvc. Dankzij hun natuurlijke aanzicht vormen de planken een perfecte harmonie met uw buitenomgeving. De terrasdelen zijn waterbestendig, splijten niet en zijn splintervrij, dit zijn een aantal van de vele voordelen van composiet.

PRIJS COMPOSIET: BETAALBAAR EN MILIEUVRIENDELIJK

Composiet terrasdelen is een houtkunststof composiet dat 100% recyclebaar is. Daarnaast is composiet een milieuvriendelijk alternatief voor hardhout. De prijs van composiet is hierdoor in verhouding zeer voordelig in verhouding met de prijs voor tuinhout. De terrasdelen zijn 2-zijdig geprofileerd om naar eigen voorkeur toe te passen. Geringe werking en verandering van kleur als gevolg van UV-straling is mogelijk. Composiet terrasdelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Ervaring

GB Parket & Timmerwerken is een bedrijf, opgezet door Gerrit Brink, die al sinds 1991 ruime ervaring heeft in het leggen, schuren olieën of lakken, repareren van parket en laminaatvloeren.

Kwaliteit

In onze winkel treft u de mooiste visgraat, patroon en brede vloerdelen, maar uiteraard beschikken wij over de beste dealerschappen van de beste en meest besproken laminaat, pvc, parket en planken vloeren. Kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt

Eerlijk

Wij zijn geen verkopers die moeten verkopen, maar ervaringsdeskundigen die u voorzien met de juiste informatie, en u in een gemoedelijke omgeving doen besluiten over te gaan tot uw aankoop wat u mooi en vooral praktische vind.

Showroom

Wij mogen met recht zeggen dat wij over een zeer nette en overzichtelijke winkel beschikken met daar achter een ruime buitenplaats met diverse veranda’s, overkappingen en steigerhouten meubels, ook is hier onze werkplaats en magazijn te vinden.

Snelle levering

Snel en gemakkelijk bij u bezorgd.

Garantie

Uitgebreide garantie

Service op maat

Goede service en communicatie